Nordic Resort

Strömstad Spa

Kreativ atmosfære, for kreativa møter.
Rammet inn med fantastisk natur kommer Quality Spa & Resort Strömstad å ligge som en perle vid strandkanten og bli ett av Sveriges flotteste Spa- og konferansehotell. Strömstad Spa åpnet i mars 2007 og tilbyr mange aktiviteter og opplevelser for deg eller dine medarbeidere. Hotellet er designet for inspirasjon, nytelse, velvære og tilbyr valgfrie aktiviteter i et bredt spekter.

Les mer om Quality Spa & Resort Strömstad her.

Vår kurs- og konferanseavdeling rommer hele 450 deltagere, og vi tilbyr det siste innen konferanseutstyr inklusive trådløst nettverk. Møte- og konferanselokaler er designede for å skape en avslappet atmosfære og for å stimulere kreativiteten. Opplev effekten av naturskønne omgivelser, behagelig interiør og produktive møter. Vi skreddersyr ditt møte eller din konferanse till et perfekt arrangement.

En inspirerende visitt i alle nyanser
Med et bredt aktivitetstilbud og best mulig beliggenhet er Strömstad Spa en opplevelse for hele familien. Hva med å starte dagen med en oppfriskende runde på golfbanen, etterfulgt av en behagelig spabehandling for å så avslutte med en deilig lunsj i en av hotellets flotte restauranter rett rundt hjørnet.

© Copyright 2007 Nordic Resort AS
Design: Point2Point • Produksjon: Z-it Productions